LexisNexis
Bridger Insight XG

Imbunatatiti scanarea cu informatii din listele de sanctiuni punitive si expertiza

Simplifica procesul de conformare, protejeaza-ti afacerea si mareste incasarile

Bridger Insight XG este o platforma de complianta care permite organizatiilor, ca cea a dvs., sa consolideze procesul de compliere, sa standardizeze controalele si sa aduca in mod real coerenta operationala la nivelul intregii intreprinderi. Reduce complexitatea si stimuleaza eficienta procesului de Cunoastere a Clientelei prin accesul la servicii de verificare a identitatii, scanare, diligente necesare si prevenirea fraudelor printr-un singur punct de intrare pentru o experienta consistenta a utilizatorului. Combinand softuri performante de filtrare cu un continut neegalat de alt furnizor din domeniu a listelor de supraveghere din baza de date a WorldCompliance, platforma livreaza eficiente semnificative in procesul de scanare pentru a minimiza costurile cu complierea, a mari capacitatea operationala si a reduce timpul necesar operatiunii.

Beneficii

Acces de neegalat la Listele de sanctiuni intr-un Raport succinct

Bridger Insight XG furnizeaza scanare efectiva si eficienta prin combinarea celui mai bun algoritm cu accesul la cea mai robusta baza de date din domeniu, produs al LexisNexis WorldCompliance Data.

Cu Bridger Insight XG, afacerea dumneavoastra poate cu incredere, sa:

  • Accelereze deschiderile de cont
  • Simplifice scanarea SWIFT, ACH international si Plata FedWire
  • Indeplineasca cerintele legale referitoare la KYS, BSA/AML si CIP
  • Minimizeze riscul de expunere cu diligente imbunatatite
  • Reduca mult din costurile verificarilor manual din cauza rezultatelor fals-pozitive
  • Lupte impotriva infractiunilor financiare, inclusive spalarea banilor si finantarea actelor de terorism

Caracteristici

Largirea cadrului de cunoastere a clientilor cu o acoperire extinsa a listelor de sanctiuni

Bridger Insight XG furnizeaza acces independent la listele de sanctiuni la nivel mondial, acoperire extinsa PEP, articole media negative in profil (raport) si informatii despre SWIFT/BIC de la baza de date WorldCompliance. O singura tranzactie pune la dispozitie o multime de date individuale si de afaceri. Cu Bridger Insight XG puteti verifica rapid o persoana fizica sau juridica cu ajutorul unei perspective de diligente robuste si totodata, va puteti ajuta afacerea, in sensul:

  • Conformarii cu regulamentele globale ca OFAC, USA Patriot Act si Directivele UE referitoare la masuri si diligente impotriva spalarii banilor
  • Scanarii a celei mai cuprinzatoare colectii de profiluri de risc din baza de date a WorldCompliance pentru a permite organizatiei dvs. sa implementeze usor si eficient
  • programe de sanctiuni cu acoperire 100% a listelor de sanctiuni disponibile public
  • Efectuarii scanarii complete impotriva PEPs, articole media negative structurate si alte liste de supraveghere, patrunzand in profunzimea zonei de intellingence financiar, cu ajutorul WorldCompliance

Automatizati scanarea clientilor si accelerati fluxul de lucru de conformare

Bridger Insight XG furnizeaza catre utilizator o interfata care este atat de simplu si usor de explorat, incat simplifica si faciliteaza intreg procesul de cautare.
Bridger Insight XG e disponibil in 2 variante: Service (gazduit in bazele de date LexisNexis) si Enterprise (gazduit in propria dvs. baza de date). Ambele optiuni includ servicii web API flexibile si puternice, pentru integrare fara sudura, on-line si in timp real cu sistemele dvs. de baza.
Bridger Insight XG incude, de asemenea, capacitate puternice de monitorizare de lot pentru cautari dificile, la cerere, monitorizare programata sau selectari automate. Fiecare actiune si fiecare functie efectuata in Bridger Insight XG este imediat inregistrata, pentru a mentine o evidenta detaliata non-stop referitor la cine, ce, cum si cand a facut (referitor la utilizatorii platformei).
Cu ajutorul platformei, va puteti conforma cerintelor legale referitoare la KYC (know your customer – cunoasterea clienteleI), BSA/AML, CIP, FCPA/AB&C SI Listele de Sanctiuni cu costuri eficiente, cu ajutorul unui proces integrat de ansamblu realizat cu platforma Bridger Insight XG, WorldCompliance si liderul in domeniu LexisNexis pentru verificarea identitatii, prevenirea fraudei si cunoasterea clientilor.

Generati venituri mai rapid

O activitate eficienta de conformare, combinata cu mai putine verificari manual si mai putine rezultate fals-pozitive simplifica deschiderea de cont de la aplicare pana la activare si  monitorizare, efectuand in acelasi timp si transferal prin intermediul SWIFT, ACH International si FedWire, pastrandu-va resursele focusate pe ceea ce este mai important pentru afacerea dumneavoastra: fidelizarea clientele si obtinerea de venituri.

Bridger Insight XG va ajuta sa va protejati buna reputatie si scopul afacerii

Bridger Insight XG angajeaza un algoritm inovativ logic care va poate ajuta sa reduceti in mod semnificativ rezultatele de cautare manual fals-pozitive, eliberand resurselor dvs. sa se concentreze pe misiunea-scop: activitati generatoare de venituri.

Bridger Insight XG beneficiaza de increderea majoritatii topului 25 banci din SUA si a liderilor din numeroase domenii de afaceri, de la servicii financiare, asigurari, sanatate, HORECA si guvernamentale.

Bridger Insight XG este o parghie oferita de WorldCompliance Data, cea mai de incredere sursa pentru informatii referitoare la sanctiuni si executari, pentru a facilita detectarea si a minimiza riscurile reputationale ascunse – preintampinand ca afacerea dumneavoastra sa fie afectata in mod negativ. Abordati si castigati piete noi si maximizati oportunitatea de crestere la nivel global cu Bridger Insight XG.

REQUEST A DEMO